Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Fevkda yan meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapısı kızılırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa harbi açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Projeye en yaraşıklı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı sağlıklı çabucak oluşturulan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı teselsül opsiyonel olarak hileınan hidrolik karakol ile henüz kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik veya dairesel bir koruma ortamında Yangın Kapısı kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana sahip veya bedii düşünceların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın yönı rabıta yangının vesair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının yoklama şeşna alınması kolaylaşır ve henüz şu denli pert vermesi önlenir.

Derece: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması bâtınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik anında bapnın rahatlıkla açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Lokal itfaiye yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın bütün düzenleyici gereklilikleri muhalifladığından ve emin bir tahliye rotası esenlamada hatırlı olduğundan tehlikesiz olurlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page